Over deze site


Op huubbellemakers.nl is een korte samenvating van mijn werkzaamheden te vinden. De site is nog wel “Onder constructie” zoals dat vroeger heette. Waar schrijf ik, waar werk ik, hoe ben ik te vinden, u kent dat wel van zo’n site. De blogposts handelen met name over projecten die rechtsreeks verband houden met mijn betaalde werk  als internetcampaigner en -strateeg. Ik zal ook regematig teruggrijpen op optredens in het land. Voor mijn meningen, kijk onderin naar de RSS- feeds of mijn twitterbalk.

Disclaimer: ik werk – en ben overtuigd lid van – GroenLinks. Dat betekent niet dat mijn meningen hier of op andere sites de (gewenste) praktijk, of de mening van GroenLinks of andere opdrachtgevers vertegenwoordigen. Gelukkig is GroenLinks een moderne partij die heel erg houdt van meningen en de vrijheid van meningsuiting. Wij zijn geen bange mensen :).